Caffè Agust Elegante, 85% arabica 15% robusta CSC

Artikelnaam:  Caffè Agust Elegante, 85% arabica 15% robusta CSC
Rubriek: Agust koffie
Artikelcode:  pr1004
Punten: 0 punten

Opties:

 € 6,32
Aantal:

Elegante, een koffieblend van Arabica en Robusta bonen van de beste kwaliteit. Afkomstig van geselecteerde en CSC gecertificeerde plantages. Bijzonder goed in evenwicht met een milde en aromatische smaak, met kenmerkende aroma’s van bloemen, gedroogde vruchten, fijne chocolade en gebak. Deze melange heeft een body die zeer  geschikt is voor fijnproevers die op zoek zijn naar een superieure kwaliteit .85% Arabica 15% Robusta.

Bijzonderheden;
*Dit product is gecertificeerd door CSC ® Certificeerd Speciality Coffee, deze garandeert en certificeert een superieure kwaliteit van geselecteerde koffieplantages.
*Het wordt gekenmerkt door een anti-namaak label, apart genummerd, zodat de verpakking uitsluitend gecertificeerde koffie bevat.
*Om deel te kunnen nemen, moeten deze koffiebonen 2 selecties doorstaan. De eerste is in de landen van herkomst en de tweede gemaakt door Caffe Agust in Italië, door middel van een optische elektronische scheiding (boon voor boon) dat verwijderd bonen lichter of donkerder die de smaak van koffie in het kopje kunnen beïnvloeden. Dit staat garant voor een constante kwaliteit.

Herkomst:
Brazilië, Sul de Minas Capoeirinha
El Salvador, La Libertad San Louis
Guatemala, Santa Rosa El Hato Blu
Inda, Plantage Kodagu Ramalans
India, Parchment Aramalans Mananboli

 

Waarom Agust Koffie

Agust is een eerlijke Italiaanse premium koffie voor horeca, kantoor en thuis

Ervaring sinds 1956

Wij kunnen ook de koffiemachine leveren en onderhouden