Caffè Agust Gentile, 100% arabica CSC

Artikelnaam:  Caffè Agust Gentile, 100% arabica CSC
Rubriek: Agust koffie
Artikelcode:  agpr1005
Punten: 0 punten
Type:   Bonen
Cafeïnevrij:   Nee

Opties:

 € 6,38
Aantal:

Gentile, een blend bestaande uit 100% Arabica koffiebonen afkomstig van CSC® gecertificeerde plantages. Het heeft zeer lage niveaus van natuurlijke cafeïne. Een milde en delicate langdurige smaak met een fruitige en bloemige intens aroma, met hints van chocolade en een aangename zuurgraad, geschikt voor die mensen die op zoek zijn aristocratische excellentie.

Bijzonderheden;
*Dit product is gecertificeerd door CSC ® Certificeerd Speciality Coffee, deze garandeert en certificeert een superieure kwaliteit van geselecteerde koffieplantages.
*Het wordt gekenmerkt door een anti-namaak label, apart genummerd, zodat de verpakking uitsluitend gecertificeerde koffie bevat.
*Om deel te kunnen nemen, moeten deze koffiebonen 2 selecties doorstaan. De eerste is in de landen van herkomst en de tweede gemaakt door Caffe Agust in Italië, door middel van een optische elektronische scheiding (boon voor boon) dat verwijderd bonen lichter of donkerder die de smaak van koffie in het kopje kunnen beïnvloeden. Dit staat garant voor een constante kwaliteit.

Herkomst:
Brazilië, Sul de Minas Capoeirinha
E
l Salvador, La Libertad San Louis

Guatemala, Santa Rosa El Hato Blu
India, Plantage Kodagu Fairland

 

Waarom Agust Koffie

Agust is een eerlijke Italiaanse premium koffie voor horeca, kantoor en thuis

Ervaring sinds 1956

Wij kunnen ook de koffiemachine leveren en onderhouden